Придворните в Бъкингамския дворец огорчили до дъното на душата принц

...
 Придворните в Бъкингамския дворец огорчили до дъното на душата принц
Коментари Харесай

Хари: Бесен съм на Бъкингам

 

Придворните в Бъкингамския замък огорчили до дъното на душата принц Хари като му отказали да слагат негов венец на паметника в Деня на удостояване на жертвите от двете международни войни, написа The Times. След като получил безапелационен отвод поради отказване от короната, което официално към този момент не го прави член на кралското семейство и не може да съставлява монархията, Хари споделил на Меган, че от дълго време не е бил толкоз гневен и отишъл на гробището в Лос Анжелис, с цел да извърши церемонията си там.

Според източници на The Times, принцът бил доста смутен, защото прекара повече от 10 години в армията  и от дълго време се грижи за ветераните. Създаде доста благотворителни начинания, с цел да се съберат средства за инвалидите.

Британското кралско семейство в този момент употребява слабостта на Хари. The Telegraph написа, че принцът даже не получил покана за мероприятието. Когато се обадил да пита за какво го подценяват му припомнили, че след решението си от 1 април, той към този момент няма даже право да носи военна униформа на тържествени мероприятия и паради.

Daily Mail прибавя, че Хари и Меган дружно отишли на гробището в Лос Анжелис и положили венец с надпис “На всички, които са служили и служат – благодаря “, като принцът въпреки всичко си е поставил всичките военни награди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР